Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

verbo-installaties-2

Als loodgieter in Kontich leveren wij hoogwaardige loodgietersdiensten voor zowel zakelijke klanten als bouwprojecten. Verbo Installaties staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen ervoor dat elk project, groot of klein, efficiënt en met oog voor detail wordt uitgevoerd.

Bent u opzoek naar een ervaren loodgieter voor uw project?

Zelfbouwpakketten

Een ervaren loodgieter voor elk project

Als ervaren loodgieter in Kontich realiseren wij een breed scala aan projecten, variërend van het oplossen van complexe lekkages tot het installeren van complete sanitairinstallaties. Naast onze standaard loodgietersdiensten bieden wij ook zelfbouwpakketten aan, waarbij wij u met onze kennis ondersteunen zodat u zelf aan de slag kunt. Of het nu gaat om complexe installaties in oudere gebouwen of moderne nieuwbouwprojecten, wij zorgen voor de juiste begeleiding en hoogwaardige materialen. Zo krijgt u niet alleen een kwalitatief eindresultaat, maar bespaart u ook op de kosten. Dat zijn voordelen waar u als klant op zit te wachten.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u weten hoe wij u als technisch installateur kunnen helpen met uw volgende project? Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat uw project soepel en professioneel verloopt. U zal er nooit alleen voor staan tijdens de projecten.

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?