Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

Zelfbouwpakket voor vloerverwarming

Als installateur van vloerverwarming zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van comfortabele en energiezuinige verwarmingssystemen die perfect aansluiten op uw woning. Bij Verbo Installaties uit Kontich zorgen we ervoor dat uw vloerverwarming professioneel wordt geïnstalleerd, zodat u optimaal kunt genieten van een gelijkmatige warmteverdeling in uw hele huis. Onze ervaring en expertise maken ons de ideale partner voor uw project.

Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming?

Zelfbouwpakketten

De voordelen van vloerverwarming bij ons als installateur

Vloerverwarming biedt talloze voordelen: het zorgt niet alleen voor een aangename en constante temperatuur, maar helpt ook om energiekosten te verlagen doordat het efficiënter werkt dan traditionele verwarmingssystemen. Daarnaast blijft uw interieur ongestoord, omdat radiatoren overbodig zijn. Als installateur van vloerverwarming werken wij nauwkeurig en efficiënt, van de eerste planning tot de uiteindelijke installatie. Wij bieden tevens zelfbouwpakketten aan voor wie de installatie liever zelf wil uitvoeren, maar indien gewenst verzorgen wij het volledige proces van begin tot eind. Zo bent u zeker van een professioneel resultaat zonder zorgen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een uitbreiding van uw bestaande systeem, wij helpen u graag.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u klaar om de voordelen van vloerverwarming in uw huis te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen als installateur van vloerverwarming. Wij als technische installateur staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden die past bij uw woning en uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw vloerverwarming perfect wordt geïnstalleerd, zodat u jarenlang kunt genieten van een comfortabel en energiezuinig huis.

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?