Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

verbo-installaties-2

Als installateur van ventilatie zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand is uitgerust met een efficiënt en betrouwbaar ventilatiesysteem. Bij Verbo Installaties uit Kontich zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatiesystemen die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Of het nu gaat om mechanische ventilatie, balansventilatie of een ander type systeem, wij hebben de expertise om de juiste oplossing te bieden.

Bent u op zoek naar een installateur van ventilatie?

Zelfbouwpakketten

Een ervaren installateur van ventilatie

Met jarenlange ervaring als installateur van ventilatie begrijpen wij het belang van een goed functionerend ventilatiesysteem voor de gezondheid en productiviteit in uw werkomgeving. Wij bieden verschillende soorten ventilatiesystemen aan, zoals mechanische ventilatie, balansventilatie met warmteterugwinning (WTW), en hybride systemen. Voor bedrijven die zelf hun systeem willen installeren, bieden wij ook uitgebreide zelfbouwpakketten aan. Deze pakketten bevatten alle benodigde materialen en instructies, zodat u met onze begeleiding het ventilatiesysteem zelfstandig kunt plaatsen, zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties. U leert van ons namelijk de nodige sanitair- en verwarmingstechnieken.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Vraag snel uw offerte aan

Bent u klaar om de luchtkwaliteit in uw bedrijf te verbeteren met een professioneel ventilatiesysteem? Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen als installateur van ventilatie. Of u nu kiest voor een volledige installatie door onze experts of een zelfbouwpakket waarmee u zelf aan de slag kunt, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons uw partner zijn in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat voor uw pand.

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?