Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

verbo-installaties-2

Het is belangrijk om uw cv-ketel op tijd te vervangen om ervoor te zorgen dat uw woning altijd goed en efficiënt verwarmd blijft. Bij Verbo Installaties uit Kontich kunnen wij u helpen met het vervangen van uw cv-ketel, zodat u zeker weet dat uw nieuwe ketel betrouwbaar en energiezuinig is. Wanneer u besluit om uw cv-ketel te vervangen, zorgen wij ervoor dat de installatie snel en professioneel wordt uitgevoerd, zodat u geen moment zonder warmte hoeft te zitten.

Moet u cv-ketel vervangen worden?

Zelfbouwpakketten

Laat uw cv-ketel op tijd vervangen

Uw cv-ketel op tijd vervangen is belangrijk om storingen en onnodig hoge energiekosten te voorkomen. Een oudere cv-ketel kan minder efficiënt werken, wat leidt tot hogere stookkosten en een groter risico op storingen. Bovendien kan een oude cv-ketel minder veilig zijn. Wij raden aan om uw cv-ketel te vervangen als deze ouder is dan 15 jaar, of wanneer u merkt dat de prestaties achteruitgaan. Naast het vervangen van uw cv-ketel kunnen wij ook een nieuwe boiler aansluiten op uw systeem. Dit zorgt voor een efficiëntere warmwatervoorziening en extra comfort in uw woning. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en helpen u bij het kiezen van een nieuwe, energiezuinige cv-ketel en bijpassende boiler die perfect passen bij uw woning en uw behoeften.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Neem contact met ons op en wij helpen u

Heeft u het gevoel dat uw cv-ketel aan vervanging toe is? Neem vandaag nog contact met ons op en wij staan klaar om u te helpen. Onze loodgieter komt bij u langs voor een vrijblijvende inspectie en geeft u deskundig advies over de beste opties voor uw situatie.

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?