Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

Zelfbouwpakket voor vloerverwarming

Bij Verbo Installaties in Kontich kunnen wij uw boiler aansluiten op de cv-ketel om ervoor te zorgen dat u altijd beschikt over een betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening. Wanneer u ervoor kiest om een boiler aan te sluiten op de cv-ketel, zorgen wij voor een professionele installatie die perfect is afgestemd op uw verwarmingssysteem. Hierdoor kunt u genieten van zowel een comfortabel verwarmd huis als een constante aanvoer van warm water.

Bent u geïnteresseerd in het aansluiten van een verwarmingsketel?

Zelfbouwpakketten

Een boiler aansluiten op uw cv-ketel: wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het een goed idee is om een boiler aan te sluiten op de cv-ketel. Ten eerste zorgt een boiler voor een directe en ruime voorraad warm water, zodat u nooit lang hoeft te wachten op warm water in uw keuken of badkamer. Dit is vooral handig voor grotere huishoudens of woningen met meerdere badkamers. Daarnaast kan het aansluiten van een boiler op de cv-ketel de efficiëntie van uw verwarmingssysteem verhogen, omdat de cv-ketel minder vaak hoeft te draaien om water te verwarmen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een langere levensduur van uw cv-ketel. Onze ervaren loodgieters zorgen ervoor dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van een boiler in combinatie met uw cv-ketel. Daarnaast vervangen wij ook oude of kapotte cv-ketels.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u geïnteresseerd om uw boiler door ons te laten aansluiten op de cv-ketel? Neem vandaag nog contact met ons op, en wij komen bij u langs voor een deskundige installatie. Onze technische installateurs zorgen ervoor dat alles perfect functioneert, zodat u snel kunt genieten van een efficiënte en betrouwbare warmwatervoorziening in uw woning. Laat ons u helpen met het verbeteren van uw comfort en energie-efficiëntie!

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?