Ervaring van een professional

Met opleiding

Kostenbesparend

verbo-installaties-6

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor nieuwbouw? Bij Verbo Installaties uit Kontich bieden wij uitgebreide loodgietersdiensten aan voor nieuwbouwprojecten. Als gespecialiseerde loodgieter voor nieuwbouw zorgen wij ervoor dat uw project vanaf het begin voorzien is van een solide en betrouwbare sanitaire installatie. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap op elk niveau.

Wilt u een betrouwbare technische installateur voor uw nieuwbouwproject?

Zelfbouwpakketten

Ga voor ervaring: wij zijn uw loodgieter voor nieuwbouw!

Als ervaren loodgieter voor nieuwbouw begrijpen wij hoe belangrijk het is om een sterke basis te leggen voor alle sanitaire voorzieningen in uw project. Het begint allemaal met een goed doordacht ontwerp en een nauwkeurige installatie. Onze jarenlange ervaring als loodgieter in de buurt van Kontich stelt ons in staat om complexe nieuwbouwprojecten te realiseren, waarbij we altijd werken volgens de hoogste normen. Door ons in te schakelen als uw loodgieter, bent u zeker van een installatie die niet alleen functioneel is, maar ook voldoet aan de laatste regelgeving en normen. Een goed uitgevoerde loodgietersinstallatie tijdens de nieuwbouwfase voorkomt toekomstige problemen en zorgt voor een lange levensduur van het systeem. Onze diensten zijn veelzijdig. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het installeren van ventilaties of sanitair.

Verbo Installaties

Hoe werkt het?

  1. Je plan

Alles begint bij het plan van uw woning. Neem dat erbij en tel het aantal vierkante meters (voor vloerverwarming), kranen (voor sanitair) of aftakpunten (voor ventilatie). Dat aantal zult u nodig hebben voor uw bestelling.

verbo-installaties-6

2. Je aanvraag

Op basis van de juiste aantallen, kunt u uw aantallen invoeren in onze webshop.

blog-article-1

3. Aan de slag!

Onze technisch installateur neemt contact met u op en bezorgt u de definitieve offerte. Bij een akkoord bezorgen we u al het materiaal. Daarnaast geven wij u de nodige uitleg en sanitair- en verwarmingstechnieken. Vervolgens kunt u snel en goedkoop aan de slag!

Vraag een offerte aan en wij helpen u graag

Wilt u een betrouwbare technische installateur voor uw nieuwbouwproject? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen als loodgieter voor nieuwbouw. Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle nieuwbouw met een loodgietersinstallatie van topkwaliteit.

Heeft u vragen over onze zelfbouwpakketten?