Zelfbouwpakket voor sanitair

 100,00 excl. btw per aftakpunt

Met een zelfbouwpakket voor sanitair kunt u zelf uw badkamer, keuken of andere sanitaire installaties eenvoudig plaatsen. Dit complete pakket bevat alle benodigde materialen en duidelijke instructies, zodat u zelf aan de slag kunt. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouwproject, ons zelfbouwpakket voor sanitair stelt u in staat om professionele resultaten te behalen tegen een lagere kostprijs.

Productinformatie

Beschrijving

De bijkomstigheden van een zelfbouwpakket voor sanitair

Ons zelfbouwpakket voor sanitair bevat alle belangrijke onderdelen zoals buizen, aansluitstukken en collectors om uw installatie efficiënt en professioneel te voltooien. Kranen zijn exclusief, maar u kunt het zelfbouwpakket gemakkelijk uitbreiden naar uw wensen. De prijs per aftakking wordt berekend exclusief btw, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Sanitair dat u zelf kunt plaatsen koopt u via ons voordelig aan, zodat u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart op uw project. Daarnaast leren wij u verschillende sanitair- en verwarmingstechnieken zodat het project soepel verloopt.

Realiseer zelf uw sanitair en plaats een bestelling

Met ons zelfbouwpakket voor sanitair heeft u alles in handen om het zelf te plaatsen, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige renovatie. Wij bieden u de kwaliteit en ondersteuning die u nodig heeft om uw project tot een succes te maken, dus neem contact met ons op. Bestel vandaag nog uw zelfbouwpakket voor sanitair en begin direct met het realiseren van uw sanitaire installaties, precies zoals u het wilt.